Nieuws | 8 mei 2019

Ticketinfo halve finale eindronde K. Lyra-Lierse – KAC Betekom

Voor de halve finale in de eindronde tegen KAC Betekom, nu zondag 12 mei met aftrap om 15u00, zullen onze loketten geopend zijn vanaf 13u00.

Alle tickets zijn aan te kopen aan de ingang van het stadion. Er zal geen voorverkoop gehouden worden. We raden aan om tijdig richting het Luc De Rijckstadion af te zakken, om zo de wachtrij aan onze loketten tot een minimum te herleiden. Onze club opent daarom ook reeds vanaf 13u00 het fandorp en de Zuster Agnestent. Zo kunnen onze supporters tijdig, en in alle comfort, in de juiste stemming komen voor deze halve finale.

Aangezien de eindrondewedstrijden in één wedstrijd (met directe knock-out) beslist worden, wordt er gewerkt met een gedeelde recette voor de thuis- en uitploeg. Abonnementen voor de reguliere competitie zijn daarom niet geldig in de eindronde. Elke supporter dient dus een apart toegangsticket voor deze wedstrijd te kopen aan onze loketten.

Voor deze eindrondewedstrijd zijn onze ticketprijzen dezelfde als in de reguliere competitie. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.