Nieuws | 7 december 2018

Selectie & wedstrijdinfo K. Lyra-Lierse – KVK Wellen

Zaterdag om 20u00 trapt Lyra-Lierse de laatste wedstrijd van de heenronde op gang. Tegenstander van dienst is KVK Wellen dat de 4e plaats in de rangschikking bekleedt en slechts 3 punten onder onze jongens geklasseerd staat. Het belooft dus weer een spannende, ouderwetse Lierse voetbalavond te worden!

Tom Schipper selecteerde de volgende namen voor deze wedstrijd: Sterkens, Belooussov, Wils, Cloetens, Barry, Balbi, Dillien, S. Ibn El Mokadem, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Nys, Jacobs, Truyzelaere.

Maes zit een schorsing uit ten gevolge van zijn rode kaart op Leopoldsburg. Daal is gekwetst aan de achillespees, waardoor hij ook een hele week niet met de groep meetrainde. Ook Van Parys is nog steeds afwezig door blessure.

Tickets zijn zoals steeds verkrijgbaar aan onze loketten voor de wedstrijd. Een overzicht van onze ticketprijzen vind je hier.

 

Voor de wedstrijd wordt onze IP U14 gehuldigd als eerste officiële kampioenen van K. Lyra-Lierse. Met een doelpuntensaldo van maar liefst +88 verpletterden ze tot nu toe alle tegenstand in hun reeks.

De wedstrijdbal wordt zaterdag geschonken door onze trouwe supporter Eric De Kezel uit La Louvière, waarvoor onze warme dank!

 

Na de wedstrijd kan je aan de uitgang van het stadion ook de herfsteditie van ons clubmagazine mee naar huis nemen.