Nieuws | 20 september 2019

Selectie & wedstrijdinfo K. Lyra-Lierse – KFC Zwarte Leeuw

Morgenavond om 20u00 ontvangt Lyra-Lierse traditieclub Zwarte Leeuw op de vierde speeldag van de competitie.

Voor deze streekderby selecteerde Patrick Van Houdt de volgende spelers: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Yassir Ibn El Mokadem, Weuts, Nys, Van Den Brande, Jacobs en Peffer.

Van Den Abeele is nog niet volledig fit. Van Den Buijs kampt met buikgriep en moet eveneens deze partij aan zich voorbij laten gaan.

Ambiance voor en na de wedstrijd

De duels vorig jaar met Zwarte Leeuw stonden bol van de pure, authentieke voetbalbeleving. De verbroedering na de terugwedstrijd, tussen de supporters uit Lier & Rijkevorsel, zal bij velen nog lang in het geheugen gegrift staan. Daarom openen we onze deuren voor deze partij iets vroeger dan gewoonlijk. Vanaf 18u00 starten we in de Zuster Agnestent met een pré-match party, inclusief een gratis vat van supportersclub Lier Gere Bij.

Voor de wedstrijd van de A-elftallen, zullen ook de U9 van Lyra-Lierse en Zwarte Leeuw het in een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar opnemen. Supporters dus ook tijdig op post voor onze jonge gasten!

Tickets & abonnementen

Tickets voor deze wedstrijd zullen vanaf 17u45 aan onze loketten verkrijgbaar zijn. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Abonnementen die nog niet afgehaald werden, zullen eveneens klaar liggen aan onze loketten.

Heb je nog geen abonnement gekocht en wil je alsnog één aanschaffen? Dan kan je terecht in onze fanshop voor en na de wedstrijd!

Wedstrijdbal

De wedstrijdbal voor deze derby wordt geschonken door De Pooter Advocaten (www.depooter-advocaten.be) en Crypton (www.crypton.be), ontwikkelaar van software op maat voor allerhande doeleinden en eveneens van onze Business Club App. We bedanken beide sponsors van harte voor hun steun!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.