Nieuws | 10 september 2021

Selectie Sporting Hasselt – K. Lyra-Lierse

Zaterdag 11 september trekt Lyra-Lierse naar Sporting Hasselt, waar de wedstrijd in het Stedelijk Sportstadion wordt afgetrapt om 20u00.

Selectie

De volgende spelers reizen mee naar Limburg voor deze wedstrijd op de tweede speeldag: Sterkens, De Herdt, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, van den Buijs, Verbist, Schaessens, De Wilde, Peffer.

Onze spelers treden voor het eerst aan in onze nieuwe away shirts, die een eerbetoon zijn aan de 90ste verjaardag van de eerste promotie van K. Lyra TSV naar het hoogste niveau van het Belgische voetbal. Deze shirts zijn te bestellen via onze online fanshop of te verkrijgen in onze fanshop in het Luc De Rijckstadion op wedstrijddagen.

Blessures

Joppe Smits en Brent Van den Abeele blijven voorlopig nog even in de ziekenboeg en zijn niet inzetbaar voor deze partij. Ook Jarno Van den Schoor staat nog met een blessure aan de kant. Opvallendste afwezige is eerste doelman Kristof Maes. Hij liep vorige week in de wedstrijd tegen Cappellen na een botsing een hersenschudding op en is nog niet volledig hersteld.

Ticket- & away day info

Tickets voor deze wedstrijd zijn in Hasselt verkrijgbaar aan de loketten. Alle info voor meereizende supporters kan je hier terugvinden.

Wie graag de verplaatsing met de bus maakt, kan enkel nog terecht voor de laatste vrije plaatsen op de bus van SV Lierse Leeuwen. De bus van SC Lier Gere Bij is volledig uitverkocht.