Nieuws | 18 januari 2019

Selectie Sint-Lenaarts – K. Lyra-Lierse

Zaterdagavond om 19u30 kijkt Lyra-Lierse het nummer 2 in het klassement in de ogen voor dé topper van speeldag 18. De karavaan Lierenaars trekt quasi compleet richting Sint-Lenaarts. Dermaut keert terug uit schorsing en ook Dillien is er terug bij na zijn blessure.

De enige afwezigen zijn Stig Cools, die na zijn tweede gele kaart op Tienen vanuit de tribune moet toekijken, en Yannis Van Parys die nog steeds verder revalideert.

De selectie van coach Tom Schipper: Maes, Sterkens, Wils, Cloetens, Balbi, Dillien, Van Goylen, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Ascencion, Nijs, Daal, Jacobs, Cremers, Y. Ibn El Mokadem.

Ook Tom Schipper dient, net zoals tegen Tienen, voor deze wedstrijd in de tribune plaats te nemen. Hij kreeg een schorsing van 4 weken (+ 2 weken voorwaardelijk) opgelegd na de tumultueuze wedstrijd tegen Wellen in december. Onze club ging in beroep, waarna de schorsing herleid werd tot 3 weken (+ 3 weken voorwaardelijk). Hij zal dus terug plaatsnemen op de bank in de uitwedstrijd tegen Ternesse, begin februari.

 

Alle info voor onze supporters omtrent deze uitwedstrijd, kan je hier terugvinden.