Nieuws | 1 april 2022

Selectie S.K. Pepingen-Halle – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag nemen onze Pallieters het op tegen S.K. Pepingen-Halle. De wedstrijd start om 15u in het Paul Claesstadion in Pepingen.

Pepingen-Halle is volop in de degradatiestrijd verwikkeld. Momenteel staan ze samen met Olympia Wijgmaal op de 14e plaats in het klassement, met drie punten voorsprong op de laatste KFC Houtvenne.

De heenwedstrijd was een waar doelpuntenfestival. De eindstand was toen 5-2 in het voordeel van K. Lyra-Lierse. Onze Pallieters gaan door een mindere periode waardoor achtervolgers Eendracht Aalst en Belisia Bilzen dichterbij konden sluipen. Er kan dus maar beter gewonnen worden in Halle om onze mooie tweede plek te verdedigen.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de uitwedstrijd tegen Pepingen-Halle: Sterkens, Maes, Julien, Lambreghts, Van Den Abeele, Weuts, Vets, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Verbist, Struyf, Adesanya, De Meutter & Peffer.

Blessures

Heel wat afwezige namen dus in de wedstrijdselectie. Dat komt mede door de zware blessurelast, die de laatste week nog iets groter werd. Zo zijn Quinten Van Goylen, Cyronn De Wilde, Elio Balbi & Gianni van den Buijs allen onbeschikbaar.

Ticket & away day info

Supporters kunnen met eigen vervoer naar Halle afzakken. Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar aan €12.

Opgelet: de wedstrijd wordt niet gespeeld in Halle, maar wel in Pepingen (Vroembos 17, 1670 Pepingen)!