Nieuws | 20 augustus 2022

Selectie RAAL La Louvière – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag wacht er met RAAL La Louvière een stevige uitdaging in de 4e ronde van de Beker van België. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stade du Tivoli en wordt op gang getrapt om 16u00.

RAAL La Louvière schakelde in de vorige ronde SK Londerzeel (reeksgenoot van K. Lyra-Lierse) uit met 2-4. Vorig seizoen schopte de ploeg het tot de 1/16e finales van de Beker. Toen werden ze uitgeschakeld door RSC Anderlecht. Ook in de competitie maakte RAAL een goede beurt. In de Waalse 2e Afdeling werden ze autoritair kampioen, waardoor ze dit seizoen in 1e Nationale aantreden.

De confrontatie met les Loups is tevens de tweede ontmoeting in drie seizoenen. In 2020 kwamen de Henegouwers op bezoek in het Luc De Rijckstadion en wonnen ze, eveneens in de 4e ronde van de Beker van België, met 0-1 na een felbevochten partij. Tijd dus voor revanche op Tivoli!

Selectie

Sterkens, Hufkens, Morreel, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Simons, Weuts, Smits, Van Den Schoor, Hendrickx, Schaessens, De Wilde, Peffer & Volant.

Mathias Nys is geschorst en moet vanuit de tribune toekijken.

Blessures

Enkel Jason Van Achteren is nog geblesseerd. Iben Julien traint reeds individueel mee, maar is nog niet speelklaar.

Ticket & away day info

Voor bezoekende supporters geldt een buscombiregeling. Alle info kan u hier terugvinden.