Nieuws | 15 april 2022

Selectie Olympia Wijgmaal – K. Lyra-Lierse

De competitie nadert nu echt zijn einde met nog slechts drie speeldagen op het programma. Nog drie wedstrijden onze tweede plek beschermen en tegelijkertijd warm draaien voor de eindronde dus. Eendracht Aalst is onze dichtste achtervolger op slechts twee punten, Belisia volgt ondertussen op 7 punten. Er kan dus maar beter gewonnen worden, willen we onze tweede plaats behouden, te beginnen op het veld van Olympia Wijgmaal.

De Vlaams-Brabanders vechten volop tegen de degradatie en konden sinds eind november geen competitiewedstrijd meer winnen. Toch is het varkentje nog niet gewassen. Een aantal weken terug hielden ze het stugge Bocholt nog op een puntje en ook in de heenwedstrijd tegen onze Pallieters bleek Wijgmaal een taaie klant. Afspraak zondagmiddag om 15u00 in Sportcomplex Ymeria te Wijgmaal.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd in en tegen Wijgmaal: Sterkens, Heylen, Julien, Balbi, Lambreghts, van den Buijs, Hendrickx, Vets, Kil, Schaessens, Nys, Smits, Verbist, Struyf, Adesanya & Peffer.

Opvallendste afwezige is Koen Weuts. Hij miste dit seizoen enkel nog maar speelminuten tegen Londerzeel, maar is voor aanstaande zondag geelgeschorst. Zijn plek in de selectie wordt ingenomen door de jonge Brent Hendrickx (°2004). Ook de huidige reservedoelman van onze beloften, Lucas Heylen (°2003), reist mee af naar Wijgmaal.

Blessures

Slechts één wijziging onder de geblesseerden. Elio Balbi trainde afgelopen week opnieuw met de groep mee en pikt opnieuw mee aan bij de wedstrijdselectie. De Wilde (hamstrings), Van Den Abeele (spierscheur), Van Goylen (overbelasting), Van den Schoor (heup) en Maes (enkelblessure) blijven voorlopig nog onbeschikbaar.

Ticket & away day info

Afzakken naar Wijgmaal kan gewoon met de wagen, om aldaar te genieten van een ontspannen voetbalnamiddag. Tickets zijn aan de inkom te verkrijgen.