Nieuws | 18 mei 2019

Selectie KSKV Zwevezele – K. Lyra-Lierse

Morgenmiddag staat de eindrondefinale tussen KSKV Zwevezele & K. Lyra-Lierse op de agenda. De wedstrijd wordt afgetrapt op 19/05 om 15u00 in stadion De Velodroom in Torhout. De winnaar van dit duel mag volgend seizoen aantreden in de 2e amateurklasse.

De verliezer ontvangt volgende week op eigen veld de verliezende finalist uit de andere tabelhelft, voor een wedstrijd om de derde plaats. Deze derde plaats geeft enkel recht op promotie bij een schrapping, faillissement, verplichte degradatie of dergelijke van een club uit de bovenliggende reeksen.

Bij een gelijke stand na 90 minuten worden er verlengingen gespeeld. Wanneer de stand na verlengingen nog steeds gelijk is, wordt er een terugwedstrijd gespeeld. In een eventuele terugwedstrijd worden er bij een gelijke stand na 120 minuten penalty’s gegeven.

Selectie

Tom Schipper kan rekenen op een volledig fitte kern en selecteerde de volgende 17 namen: Maes, Sterkens, Wils, Cloetens, Van Parys, Balbi, S. Ibn El Mokadem, Y. Ibn El Mokadem, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Nys, Dillien, Jacobs, Peffer.

Info

Supporters die mee de verplaatsing willen maken, kunnen dit met eigen vervoer. Alle supportersbussen zijn volzet.

De info voor supporters van Lyra-Lierse kan je hier nalezen.

Veiligheid

Rugzakken zullen niet toegelaten worden in het stadion.

Tevens willen we onze supporters eraan herinneren dat de Voetbalwet van kracht is voor, tijdens en na deze wedstrijd. Het gebruik van pyrotechnisch materiaal kan leiden tot een boete en een stadionverbod. Daarnaast bestaat het veld in Torhout uit kunstgras. Pyrotechnisch materiaal en kunstgras zijn immers geen goede vrienden. De club vraagt dan ook uitdrukkelijk om geen pyrotechnisch materiaal op het kunstgras te gooien.

Ook na de wedstrijd is het niet toegestaan het veld te betreden. Niet enkel supporters die het veld betreden, kunnen een boete en een stadionverbod riskeren. Ook de club kan tegen zware boetes aankijken hiervoor. De lokale overheden zullen hierop cameratoezicht houden. We vragen dus als club om na de wedstrijd, ongeacht de uitslag, in de tribunes te blijven.