Nieuws | 13 augustus 2021

Selectie K. Lyra-Lierse – Stade Waremmien

Komende zondag 15 augustus neemt K. Lyra-Lierse het op tegen Stade Waremmien in de derde ronde van de Beker van België. De wedstrijd vindt plaats in het Luc De Rijckstadion en start om 16u00.

Bart De Roover, onze T1, rekent op volgende spelers om een plaats in de volgende ronde af te dwingen: Maes, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Van Gorp, Van den Branden, Sterkens, Nys, van den Buijs, De Wilde, Schaessens, Peffer.

Voor de 18-jarige Roland Van Gorp, die in de voorbereiding al enkele keren minuten mocht maken in het eerste elftal, is dit de eerste officiële selectie voor K. Lyra-Lierse.

Blessures

Joppe Smits is nog niet hersteld van zijn enkelblessure. Jarno Van den Schoor liep donderdag op training een blessure op aan de hamstrings en is eveneens afwezig. Ook voor Brent Van den Abeele komt deze bekerwedstrijd voorlopig nog te vroeg.

Ticketinfo

Tickets voor deze bekerwedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.