Nieuws | 25 februari 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – Sporting Hasselt

Dit weekend nemen onze Pallieters het thuis op tegen Sporting Hasselt. De wedstrijd staat gepland op zondagmiddag om 15u00 in het Luc De Rijckstadion.

De thuiswedstrijd tegen Sporting Hasselt zou initieel de eerste wedstrijd na de winterbreak geweest zijn, maar werd door de coronamaatregelen en tijdelijk stilgelegde competitie opgeschoven naar aanstaande zondag.

De Limburgers staan op de elfde plaats in het klassement en konden nog geen wedstrijd winnen in 2022. K. Lyra-Lierse won de eerste confrontatie van dit seizoen met Sporting Hasselt met 0-3. Sportief gezien kennen de Hasselaren een kwakkelseizoen. Nochtans aasde de club de voorbije jaren steeds op een eindrondeplek. De huidige ranking blijft voor de groen-wit-blauwen dus ver onder de verwachtingen.

Met een midweekmatch in de benen blijft het echter opletten voor elke tegenstander voor onze jongens. Zeker in een periode waarin het iets minder vlot lijkt te lopen dan in het seizoensbegin. Neemt niet weg dat het bezoek van Sporting Hasselt een mooie affiche vormt, tussen twee clubs met een geschiedenis op het hoogste niveau van het Belgische voetbal. Samen met een voorspeld vroeg lentezonnetje kondigt zich dus een sfeervolle, ouderwetse voetbalmiddag aan.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit de Limburgse hoofdstad: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Blessures

Geen wijzigingen in ons blessurehoekje t.o.v. de midweekspeeldag in Kapellen. Ian Van den Branden, Brent Van den Abeele & Cyronn De Wilde zijn niet beschikbaar voor deze partij.

Ticket info

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden. Voor supporters blijft voorlopig het CovidSafe Ticket verplicht voor het betreden van het stadion.

Bezoekende supporters uit Hasselt dienen verplicht af te reizen met de bus, door de combiregeling die werd opgelegd door de lokale autoriteiten. Ook dienen zij hun ticket online op voorhand aan te schaffen.