Nieuws | 29 april 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – S.K. Londerzeel

Time flies when you’re having fun. Zondagmiddag staat reeds de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma. De generale repetitie voor de eindronde die op 8 mei start. De bezoekers van dienst heten zondag SK Londerzeel. De aftrap in het Luc De Rijckstadion wordt om 15u00 gegeven.

Tijdens de heenwedstrijd leden onze Pallieters een zware 4-1 nederlaag op het veld van Londerzeel. Tijd voor revanche, want de tweede plaats in het eindklassement is nog steeds mogelijk. Vorige week legde K. Lyra-Lierse een mooie prestatie op de mat in Hoogstraten. Dat nog eens herhalen en de eindronde kan vol goede moed aangevat worden.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende 15 spelers voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie: Sterkens, Heylen, Balbi, Lambreghts, Weuts, Van den Buijs, Hendrickx, Vets, Kil, Smits, Verbist, Schaessens, Struyf, De Meutter en Peffer.

Jason Adesanya ontbreekt in de selectie. Naast een prachtig doelpunt scoorde hij ook een derde gele kaart. Daardoor krijgt hij een weekje rust.

Blessures

Mathias Nys viel tijdens de opwarming in Hoogstraten uit en is ook tegen Londerzeel nog niet van de partij. De Wilde (hamstrings), Maes (enkelblessure), Julien (meniscus), Van Den Abeele (spierscheur), Van Goylen (overbelasting) zijn ook allen nog out. Die laatste twee trainden deze week wel al individueel.

Ticket info

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Den Derden helft: huldiging vrijwilligers & kampioenenelftal dames

Voor aanvang van de wedstrijd huldigen we enkele vrijwilligers met een jarenlange staat van dienst. Zonder vrijwilligers geen prachtige club als K. Lyra-Lierse. Daarom zetten we enkelen onder hen in de bloemetjes!

Wie tijdig naar het Luc De Rijckstadion afzakt, kan tevens vanaf 14u00 terecht in onze Zuster Agnes tent. Daar zorgt DJ Wannes (bekend van o.a. café Bananas) voor en na de wedstrijd voor een streep muziek.

Na de wedstrijd tegen Londerzeel zetten we de festiviteiten verder in onze fanzone en huldigen we daar ons dameselftal. Zij werden zeer overtuigend kampioen in 4e provinciale A, en dus is dit meteen de ideale gelegenheid om ook voor hen een feestje te bouwen!

Wedstrijdpartner

Onze wedstrijdpartner voor deze wedstrijd is D-Technix, waarvoor onze hartelijke dank!