Nieuws | 18 maart 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – RC Hades Hasselt

De ontknoping van de competitie nadert met rasse schreden. Komende zaterdagavond staat de volgende wedstrijd alweer op het menu. K. Lyra-Lierse ontvangt dan Hades Hasselt in het Luc De Rijckstadion. De aftrap staat zoals gewoonlijk gepland om 20u00.

Het wordt de derde confrontatie met de Limburgers dit seizoen. Eerder was er al de bekerwedstrijd en de heenwedstrijd in de competitie. Onze Pallieters wonnen beide wedstrijden met respectievelijk 1-3 en 0-4. Hades Hasselt staat momenteel op de 13e plaats in het klassement en is alsnog verwikkeld geraakt in de degradatiestrijd.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd tegen Hades Hasselt: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Van den Abeele, Weuts, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Enkele terugkeerders in de wedstrijdselectie dus. Gaetan Lambreghts & Brent Van den Abeele trainden deze week met de groep mee en werden meteen geselecteerd.

Blessures

Ian Van den Branden is de meest langdurig afwezige. Verder liep ook Gianni van den Buijs een kuitblessure op in Diegem. Cyronn De Wilde is nog niet volledig hersteld en is ook niet beschikbaar.

Ticket info

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.