Nieuws | 2 september 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – RC Hades Hasselt

We hebben er lang naar uitgekeken, de voorbereiding zit er helemaal op, eindelijk tijd voor competitievoetbal. Het seizoen 2022-2023 wordt afgetrapt met een thuiswedstrijd tegen RC Hades. Vorig seizoen speelden we maar liefst drie keer tegen de Limburgers. In augustus 2021 wonnen we tegen de groen-witten met 1-3, in de vierde ronde van de Beker van België was dat toen. Maar de belangrijkste overwinning was ongetwijfeld die in november, waar we ons met een 0-4 zege verzekerden van de eerste periodetitel. Thuis gingen we dit voorjaar wel onderuit met 1-2.

Mathias Schils, die donderdagavond pas voor het eerst aansloot bij de kern, behoort meteen tot de wedstrijdselectie. Van Goylen, Van den Schoor, Simons, Hendrickx en Morreel spelen met de beloften tegen Londerzeel.

AFTRAP

Belangrijk, uitzonderlijk wordt deze wedstrijd in het Luc De Rijckstadion afgetrapt om 20u30!

SELECTIE

Onze T1 Bart De Roover koos voor volgende 17 spelers: Sterkens, Balbi, Lambreghts, Weuts, De Wilde, Volant, Vets, Kil, Smits, Schils, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer, Hufkens en Morreel.

BLESSURES

Jason Van Achteren en Iben Julien zijn nog langere tijd out met blessures en zijn er dus niet bij.

TICKETINFO

Je abonnement nog niet afgehaald? Geen probleem, dan kan je dat deze keer voor aanvang van de wedstrijd aan onze loketten. Ook losse tickets zijn uiteraard verkrijgbaar, onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.