Nieuws | 23 maart 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – Racing Mechelen

Morgen om 15u00 neemt Lyra-Lierse het op tegen Racing Mechelen. Een onvervalste derby tussen twee clubs met een rijke traditie. De Mechelaars staan laatst in de reguliere competitie, maar willen na hun driepunter van vorige week tegen Betekom “operatie redding” inzetten. Lyra-Lierse zit dan weer in een goede flow. Onze Pallieters staan aan de leiding in de derde periode en kunnen mits winst weeral een nieuwe stap richting eindronde zetten.

Tom Schipper selecteerde voor deze derby de volgende namen: Maes, Sterkens, Wils, Van Parys, Balbi, Dillien, S. Ibn El Mokadem, Van Goylen, Flebus, Lambreghts, Van Den Abeele, Y. Ibn El Mokadem, Ascencion, Cools, Jacobs, Peffer.

De ploeg moet met Mathias Nys en Tristan Dermaut nog steeds 2 potentiële basisspelers missen. Cloetens pakte vorige week geel op Nijlen en is daardoor geelgeschorst.

Onze wedstrijdsponsor voor deze derby is Museum Real Estate Development, waarvoor onze hartelijke dank!

Deze wedstrijd wordt gespeeld met gesloten loketten, waardoor tickets voor thuissupporters enkel beschikbaar zijn in voorverkoop. Elke supporter die een ticket aankoopt, dient dit op naam te doen en zich te registreren. Een overzicht van de nog resterende voorverkoopmomenten:

  • Zaterdag 23 maart van 10u00 tot 13u00 in café Bananas
  • Zondag 24 maart van 10u00 tot 12u00 in het Luc De Rijckstadion in Berlaar

Tickets kunnen eveneens online aangekocht worden en dit tot 24 maart omstreeks 12u00.

Eventbrite - K. Lyra-Lierse - K. Racing Club Mechelen

Onze ticketprijzen zijn hier terug te vinden.

Bij de aankoop van online tickets worden servicekosten voor de ticketverwerking aangerekend.