Nieuws | 17 september 2020

Selectie K. Lyra-Lierse – RAAL La Louvière

Vrijdagavond om 20u30 ontvangt onze Koninklijke Lyra-Lierse de Henegouwers van RAAL La Louvière voor een duel in de 4e ronde van de Beker van België.

Voor deze wedstrijd selecteerde T1 Bart De Roover de volgende spelers: Maes, Sterkens, F. Jacobs, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Ibn El Mokadem, Weuts, Swaegers, Nys, Van Den Brande & Peffer.

Gianni Van Den Buijs viel afgelopen zondag tegen Berchem uit met een scheur in de mediale band (knie). Hij moet niet onder het mes, maar er wacht hem wel een lange revalidatie en is wellicht twee maanden buiten strijd. Daarmee vervoegt hij de gekwetsten Van Den Abeele, Vastavel, Verbist & Gwen Jacobs die eveneens niet beschikbaar zijn voor dit bekerduel.

Laatste tickets beschikbaar in voorverkoop

Vanaf woensdag 16/09 om 20u00 kregen onze geregistreerde supporters (= supporters die in de voorbije 2 jaar een online ticket of abonnement kochten bij onze club) eveneens een link in hun mailbox om online tickets te bestellen.

Heb je geen link gekregen?

Kijk dan zeker eens in je spam-mailbox of ongewenste e-mails. Sommige mailboxen en -servers durven onze mailings daar al eens verstoppen. Om dit te vermijden in de toekomst, kan je onze e-mail als veilig markeren. Voor vragen omtrent ticketing kan je ook steeds mailen naar fanshop@lyralierse.be.

 

Foto: Marinella Geerts, Berchem Sport