Nieuws | 18 oktober 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – KVK Wellen

Zaterdagavond ontvangt Lyra-Lierse op eigen veld KVK Wellen, het nummer 15 uit de rangschikking. De Haspengouwers pakten voorlopig nog maar 5 punten en wisten enkel op de openingsspeeldag in Witgoor te winnen. Thuis hielden ze op de vijfde speeldag leider Sint-Lenaarts wel op een gelijkspel. Door de mindere resultaten voerde de Limburgse club ook al een trainerswissel door: Dennis Hamers werd vervangen door Francis Vanhamel, die in het verleden Wellen al twee keer voor een degradatie behoedde.

Onze Pallieters willen dan weer een verlengstuk breien aan de sterke tweede helft van vorige week op het veld van Witgoor. Onze hoofdcoach Patrick Van Houdt beschikt daarvoor over een nagenoeg volledig fitte A-kern. Daaruit maakte hij een voorlopige selectie van deze spelers:

Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, Van Den Buijs, Van Den Brande, Jacobs en Peffer.

Enkel Van Den Abeele moet door zijn langdurige blessure nog steeds van aan de zijlijn toekijken. De broers Mokadem spelen vanavond mee met de beloften.

Wedstrijdsponsor

Onze wedstrijdsponsor voor dit weekend is Vosproperties. Zij schenken de supporters van Lyra-Lierse een gratis verblijf in één van hun 5 luxe vakantiewoningen. Voor deelname aan deze wedstrijd vragen we een vrije bijdrage van minimum 1 drankjeton. De waarde van alle ingezamelde drankjetons schenken we in het kader van De Warmste Week aan TEJO Lier vzw, een vrijwilligersorganisatie die gratis therapeutische hulpverlening biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar.

Lees hier hoe je kan deelnemen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en buiten