Nieuws | 5 augustus 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – KHO Bierbeek

Zondag staat de eerste wedstrijd met inzet van het nieuwe seizoen op het programma. Onze Pallieters nemen het dan op tegen KHO Bierbeek voor de 2e ronde van de Beker van België. Zoals eerder werd gecommuniceerd zijn de werken aan het nieuwe kunstgrasveld in het Luc De Rijckstadion nog niet volledig afgewerkt en wijken we tijdelijk uit naar Koningshooikt (Beekstraat 84, 2500 Lier). De aftrap wordt gegeven om 16u.

KHO Bierbeek is een ploeg uit Vlaams-Brabant die aantreedt in 1ste Provinciale. In de eerste ronde van de Beker schakelden ze tweedeprovincialer RWL Sport uit.

Selectie

Sterkens, Hufkens, Morreel, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Smits, Van den Schoor,  Nys, Simons, Schaessens, Hendrickx, De Wilde, Volant.

Meteen een selectiedebuut dus voor de jongelingen Morreel en Simons. Ook Quinten Van Goylen, die terugkeert uit blessure, sluit aan bij de kern.

Opvallendste afwezige is Jordy Peffer. Hij zit voorlopig nog in het buitenland en keert pas begin volgende week terug.

Blessures

Bij de geblesseerden vinden we Iben Julien terug. Hij revalideert nog verder van zijn knieletsel dat hij vorig seizoen opliep in Wijgmaal. Ook Jason Van Achteren, die uitviel op Heist, is nog niet opnieuw fit.

Ticket info

Tickets zijn ter plaatse in Hooikt aan de loketten te verkrijgen aan 10 euro.