Nieuws | 9 november 2018

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Zwarte Leeuw

Morgen nemen onze Pallieters het in de eerste wedstrijd van de 2e periode op tegen traditieclub KFC Zwarte Leeuw. De aftrap wordt gegeven om 20u00.

Tom Schipper selecteerde voor deze wedstrijd de volgende namen: Maes, Belooussov, Wils, Cloetens, Balbi, Dillien, S. Ibn El Mokadem, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Nys, Daal, Dermaut, Y. Ibn El Mokadem.

Flebus en Jacobs zijn geelgeschorst. Beter nieuws kwam er dan weer van Tristan Dermaut die de wedstrijd met de beloften van vorige week goed doorstond, de hele week meetrainde met de groep en nu dus ook zijn wederoptreden bij de selectie maakt. Onze 18-jarige derde doelman Alexander Belooussov maakt dan weer zijn debuut in de wedstrijdselectie. Na de reservenmatch van morgenmiddag wordt er nog een 15e naam toegevoegd.

Tweede doelman Sterkens kampt met een blessure aan de elleboog. Van Parys ging ondertussen onder het mes en is nog voor onbepaalde tijd buiten strijd.

Tickets zijn vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd beschikbaar aan onze loketten. Meer info over onze ticketprijzen vindt u hier.

De wedstrijdbal wordt geschonken door Dieltjens Groenten & Fruit uit Duffel, waarvoor onze hartelijke dank.

 

Ook u kan particulier of met uw firma onze club steunen door een wedstrijdbal te schenken aan één van onze volgende thuiswedstrijden. Hiervoor kan u contact opnemen met business@lyralierse.be.