Nieuws | 27 april 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Houtvenne

Morgenmiddag neemt Lyra-Lierse het om 15u00 op tegen KFC Houtvenne. Een duel tussen de nummers 3 en 2 in het algemene klassement oftewel de nummers 1 en 2 in de derde periode. Met andere woorden, een topper in 3e amateur B en meteen een goede generale repetitie voor de aankomende eindronde waarvoor zowel Lyra-Lierse als Houtvenne zich al wisten te plaatsen. Bij winst, en puntenverlies van Pelt en Tienen, mag Lyra-Lierse ook misschien de periodetitel vieren.

De selectie van Tom Schipper wordt morgen nog gemaakt uit de volgende namen: Maes, Belooussov, Wils, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Ibn El Mokadem Seraj, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Ibn El Mokadem Yassir, Ascencion, Cools, Nys, Jacobs, Peffer.

Enkel Mats Sterkens is nog niet volledig hersteld van zijn schouderblessure die hij opliep twee weken geleden tegen Bornem.

Gratis vat om 14u00

Een uurtje voor de aftrap van deze wedstrijd zal er een gratis vat gegeven worden door onze spelerskern in de Zuster Agnes! Hiermee willen ze onze trouwe supporters bedanken voor de geweldige steun dit seizoen. Zak dus zeker tijdig af naar het stadion.

Wedstrijdsponsor

Onze wedstrijdsponsor voor de partij tegen KFC Houtvenne is Van Hool, constructeur van bussen, autocars en industriële voertuigen, waarvoor onze hartelijke dank!
Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Op 4 mei organiseert Van Hool i.s.m. Actief Interim een jobdag voor allerlei functies in de vestiging in Koningshooikt, vlakbij ons stadion! Klik op de onderstaande afbeelding en ontdek meer info over deze jobdag.

Van Hool Jobdag