Nieuws | 7 september 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Houtvenne

Morgennamiddag om 15u trappen we onze eerste thuismatch van dit seizoen af. We ontvangen KFC Houtvenne, momenteel gedeeld 6de in het klassement. Voor deze wedstrijd heeft coach Patrick Van Houdt volgende spelers ter beschikking:

Maes, Sterkens, Cloetens, Balbi, Dillien, Van Goylen, Adesanya, Lambreghts, El Mokadem Yassir, Weuts, Nys, Van Den Buijs, Van Den Brande, Jacobs en Peffer.

Van Parys zit zijn 2de, en laatste, schorsingsdag uit. Van Den Abeele, Vastavel en De Bock zijn nog steeds gekwetst.

Ticketinfo

Onze loketten zijn geopend voor aanvang van de wedstrijd. Alle info over de ticketprijzen aan onze loketten vindt u hier.

Koop een abonnement en krijg je inkomticket terugbetaald

Kocht je nog geen abonnement voor het seizoen 2019-2020? Dat is geen probleem! Tijdens de thuiswedstrijd van nu zondag tegen KFC Houtvenne kan je het nodige doen.

Kom met je inkomticket naar de fanshop en koop een abonnement. Dan brengen wij de prijs van je ticket voor deze wedstrijd in mindering op de aankoopprijs. Een abonnement op de staantribunes reken we af aan 80 EUR (i.p.v. 90 EUR), een op de zittribune aan 135 EUR (i.p.v 150 EUR). Zo geniet je altijd 100% van je abonnement.

En uiteraard kan je ook nog online bestellen en betalen. Je abonnement zal dan zondag aan de kassa klaarliggen.

Afhalen abonnementen

Ook als je al eerder een abonnement kocht maar nog niet de kans had het af te halen, is er geen probleem. Je abonnement – al dan niet inclusief drankjetons, afhankelijk van de aankoopdatum – zal op je liggen wachten aan de kassa.

Abonnement vermist?

We ontvingen berichten dat sommige per post verzonden abonnementen nooit op hun bestemming zijn geraakt. Geldt dat ook voor jou en mocht je jouw abonnement nog niet ontvangen? Meldt het voor de wedstrijd aan de kassa en we lossen het ter plekke op.

Wedstrijdsponsor

Boomkwekerij Van Pelt, uit Putte, is onze matchsponsor voor de wedstrijd tegen Houtvenne.