Nieuws | 24 mei 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Houtvenne

Morgenavond ontvangt Lyra-Lierse reeksgenoot Houtvenne voor een duel om de derde plaats in de eindronde. Deze derde plaats geeft enkel recht op promotie indien er alsnog een plaats dient opgevuld te worden in 2e amateur door het wegvallen van een ploeg in die reeks.

Deze partij heeft echter heel wat cachet naast het veld. Zo neemt onze club met veel warmte afscheid van heel wat bekende gezichten die dit eerste seizoen van Lyra-Lierse kleur gaven. Trainer Tom Schipper staat zijn laatste wedstrijd voor de dug-out. En we nemen ook afscheid van de prachtige voetbalcarrière van Stef Wils.

Daarnaast nemen we ook afscheid van andere smaakmakers uit onze A-kern zoals Stig Cools, Renzo Flebus, Jarno Cremers, Tristan Dermaut, Joe Ascencion, Mo Zekhnini, Jolan Truyzelaere, Alexander Belooussov & Barry Amadou.

Ook reiken we morgen onze “Gouden Schoen” uit aan de speler die door onze supporters verkozen werd tot meest verdienstelijke speler van dit seizoen.

Selectie

De selectie voor deze laatste wedstrijd van het seizoen: Sterkens, Wils, Cremers, Balbi, S. Ibn El Mokadem, Van Goylen, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Y. Ibn El Mokadem, Ascencion, Cools, Nys.

Cloetens, Jacobs & Peffer zijn geschorst na hun rode en gele kaarten van vorige week. Maes is geblesseerd. Dillien en Van Parys kampen met een overbelasting en zijn ook afwezig.