Nieuws | 2 november 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Heur-Tongeren

Zondagmiddag om 14u30 trapt Lyra-Lierse de topper van speeldag 10 op gang tegen KFC Heur-Tongeren. Beide ploegen staan op een gedeelde twee plaats, op één punt van leider Sint-Lenaarts, en kunnen mits een misstap van de leider (die uit speelt tegen Termien), alsnog de eerste periodetitel in de wacht slepen. Door de ambities van beide clubs belooft deze partij daarnaast ook een heuse zespuntenmatch te worden aan de kop van het klassement.

Heur-Tongeren is nieuw in de reeks, althans voor Lyra-Lierse. Vorig seizoen kenden de Limburgers een rampseizoen in 2e amateur, waar ze troosteloos laatst eindigden. Maar dit seizoen lieten de Eburonen al blijken snel naar een niveau hoger te willen terugkeren. Het verloor enkel op de tweede speeldag van Esperanza Pelt, en haalde een 13 op 15 uit de laatste vijf wedstrijden. Daarin bleef het enkel tegen leider Sint-Lenaarts op een gelijkspel steken. Lyra-Lierse klaarde vorige week dan weer de klus in Beringen en puurde eveneens 13 punten uit de laatste vijf wedstrijden. Een zeer gelijklopend parcours tot nu toe dus voor beide clubs.

Patrick Van Houdt selecteerde voor deze topaffiche de volgende namen: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, Van Den Brande, Jacobs, S. Ibn El Mokadem en Peffer.

Brent Van den Abeele is nog steeds out. Ook Gianni Van Den Buijs is geblesseerd.

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop aan onze loketten, en dit vanaf 13u30. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Soepverkoop ten voordele van sociaal restaurant Kome Nete

Vanaf deze zondag pikken we een traditie van vroeger op het Lisp terug op. In onze fanzone kan je tijdens de koude herfst-en wintermaanden namelijk terecht voor een kom verse soep, die wordt verkocht door de vrijwilligers van Goed Gevoel vzw. De opbrengst van elke kom soep gaat naar sociaal restaurant Kome Nete & sociale kruidenier ‘t Hofke in Lier. Zo hakken we samen armoede in de pan!