Nieuws | 10 januari 2020

Selectie K. Lyra-Lierse – KFC Helson

Morgenavond speelt Lyra-Lierse haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. De bezoekende ploeg is KFC Helson Helchteren, het nummer 13 uit de rangschikking.

Onze Pallieters hebben nog een rekening te vereffenen met de Limburgers na de 2-2 uit de heenwedstrijd, waarin de drie punten normaal altijd mee naar Lier hadden genomen moeten worden. Helson lijkt echter rond de jaarwisseling voor het eerst dit seizoen in een betere flow te zitten. Uit de laatste twee wedstrijden puurden ze namelijk een eerste 6 op 6.

Lyra-Lierse wil dan weer de ongeslagen reeks (van ondertussen 16 wedstrijden) verderzetten, het liefst nog met een thuisoverwinning. 3 punten in eigen huis houden lijkt aangewezen om alleen op kop te blijven na de twee opeenvolgende gelijke spelen.

Er kan helaas niet gerekend worden op Brent Van den Abeele. Hij kreeg een kniestoot op de dij in de wedstrijd met de beloften van vorige week en laat hiervoor eerstdaags een echo nemen. Seraaj Ibn El Mokadem en Yassir Ibn El Mokadem spelen vanavond mee met de beloften.

De selectie van 16 namen van onze trainer Patrick Van Houdt: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nijs, Van Den Buijs, Van Den Brande, Jacobs, Peffer.

Tickets

Onze loketten openen al om 18u00. Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Soepverkoop ten voordele van sociaal restaurant Kome Nete

Ook voor, tijdens en na de match kan je in onze fanzone terecht voor een kom verse soep. Deze wordt verkocht door de vrijwilligers van Goed Gevoel vzw. De opbrengst van elke kom soep gaat naar sociaal restaurant Kome Nete & sociale kruidenier ’t Hofke in Lier. Zo hakken we samen armoede in de pan!