Nieuws | 26 maart 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – K. Bocholter VV

Vanavond staat er een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. We ontvangen dan Bocholt VV in het Luc De Rijckstadion. De aftrap staat gepland om 20u.

Bocholt VV staat op de 6de plek in de rangschikking met 10 punten minder dan onze Pallieters. Toch wordt het opletten geblazen. Op het veld van Bocholt leed K. Lyra-Lierse in november haar eerste competitienederlaag van dit seizoen. De Limburgers scoorden toen het winnende doelpunt in de absolute slotfase.

Onze Pallieters verloren de voorbije twee thuiswedstrijden en hebben dus iets goed te maken voor de supporters. Een revanche tegen Bocholt zou alvast een goed begin zijn.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd tegen Bocholt: Sterkens, Maes, Julien, De Wilde, Lambreghts, Van den Abeele, Weuts, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Schaessens, Verbist, Struyf, Adesanya & Peffer.

In vergelijking met vorige week dus geen Nys (geelgeschorst) en Balbi (blessure). Cyronn De Wilde is wel hersteld en keert terug in de selectie. Tot slot is ook Thomas Verbist er deze keer bij.

Blessures

Elio Balbi viel vorige week uit tijdens de rust en moet dit weekend toekijken vanaf de zijlijn. Verder liggen Gianni Van den Buijs en Ian Van den Branden nog een tijdje in de lappenmand.

Ticket info

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Tot slot geven we nog graag mee dat er na de wedstrijd een dj-set zal plaatsvinden in de Businessclub. De wedstrijdbal wordt geschonken door Van Dessel Insurance Brokers.