Nieuws | 8 april 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – K. Berchem Sport

Zondagmiddag speelt K. Lyra-Lierse haar voorlaatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Niet zomaar één, want de derby tegen Berchem Sport staat op het programma. Er wordt afgetrapt om 15u00 in het Luc De Rijckstadion. Opgelet: de loketten blijven gesloten op zondag. Tickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop.

Berchem Sport staat op de negende plaats in het klassement en won haar voorbije twee wedstrijden. Onze Pallieters verloren hun laatste drie wedstrijden in het Luc De Rijckstadion en zijn er ongetwijfeld op gebrand om beter te doen in deze derby. Enkel zo kan de sterke thuisreputatie van de voorbije jaren in dit streekduel terug opgeblonken worden.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de derby tegen Berchem: Sterkens, De Herdt, Julien, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Vets, Kil, Van den Schoor, Smits, Nys, Verbist, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Gianni van den Buijs zit voorlopig in de wedstrijdselectie, maar voorlopig is het nog onduidelijk of hij speelklaar geraakt voor zondag. Verder komen ook Thomas Verbist en Jarno Van den Schoor opnieuw bij de kern.

Blessures

Alweer een goed gevulde ziekenboeg deze week. Brent Van den Abeele liep vorige week in Pepingen een spierscheur op. Hij moet dus noodgedwongen opnieuw aan de kant blijven. Ook Kristof Maes viel deze week uit op training en kan geen plaats nemen op de bank. Verder blijven Elio Balbi, Quinten Van Goylen & Cyronn De Wilde eveneens onbeschikbaar wegens blessures.

Ticket info

Eerder deze week werd er al gecommuniceerd over de combiregeling voor bezoekers en de gesloten loketten op wedstrijddag voor onze eigen supporters. Tickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop. Zaterdag 09/04 van 11u00 tot 12u30 kan je nog terecht in de kantine van het Luc De Rijckstadion in Berlaar voor de aankoop van tickets. Of je kan jouw tickets online aanschaffen tot aan de aftrap (ook te bestellen via smartphone).

Abonneehouders kunnen uiteraard gewoon met hun abonnement de wedstrijd bijwonen en hoeven geen extra tickets aan te schaffen.

Hier kan je alle ticketinfo nog eens nalezen.

Widget by wpeec.pro