Nieuws | 7 augustus 2021

Selectie K. Lyra-Lierse – Jong Zulte

Zondagmiddag om 16u00 staat er voor het eerst in 302 dagen eindelijk weer een wedstrijd met inzet op het programma. K. Lyra-Lierse ontvangt dan Jong Zulte in het Luc De Rijckstadion voor de 2e ronde van de Beker van België.

Voor deze bekerwedstrijd selecteerde onze T1 Bart De Roover de volgende spelers: Maes, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Van den Schoor, Van den Branden, Sterkens, Nys, van den Buijs, De Wilde, Schaessens, Peffer.

De 17-jarige Jarno Van den Schoor en 18-jarige Ian Van den Branden pakken dus hun eerste officiële selectie in het eerste elftal van onze Koninklijke Lyra-Lierse. Ook nieuwkomers Iben Julien, Cyronn De Wilde & Jaric Schaessens verschijnen voor het eerst op de feuille voor onze club.

Blessures

Joppe Smits is nog enkele weken buiten strijd met een enkelblessure. Ook voor Brent Van den Abeele komt deze wedstrijd nog te vroeg. Hij herstelt verder van een blessure aan de hamstrings. Thomas Verbist is eveneens afwezig. Hij kampt met een lichte dijblessure.

Ticketinfo

Tickets voor deze bekerwedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.