Nieuws | 3 december 2021

Selectie K. Lyra-Lierse – Hoogstraten VV

Zaterdagavond is het zover. K. Lyra-Lierse ontvangt dan Hoogstraten VV voor de absolute topaffiche van de heenronde in de 2de Afdeling B.

Onze ploeg nam vorig weekend de koppositie weer in, aangezien de wedstrijd tussen Hoogstraten en Hades werd uitgesteld n.a.v. de vele coronabesmettingen in de kern van de Hasselaren. Het wordt opnieuw een serieuze test voor ons verdedigende compartiment. De Rooikens ontpopten zich dit seizoen tot een ware doelpuntenmachine: 37 stuks in 12 wedstrijden om precies te zijn. Bovendien kregen ze ook het minste aantal doelpunten te verwerken (slechts 7, n.v.d.r.), wat resulteert in een indrukwekkend doelpuntensaldo van +30.

Onze jongens kenden een minder vlotte avond, vorig weekend in Berchem, en kwamen niet verder dan een scoreloos gelijkspel. In deze topper is wellicht elke Lierenaar gebrand om dit recht te zetten in eigen huis. Het Luc De Rijckstadion is dus vanaf 20u het decor voor wat belooft een absolute thriller te worden.

Onze wedstrijdsponsor

Selectie

Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de topper tegen Hoogstraten: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Weuts, van den Buijs, De Wilde, Vets, Van Goylen, Kil, Lambreghts, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Bijna dezelfde kern als tegen Berchem dus. Enkel Cyronn De Wilde keert terug uit blessure. Daardoor valt Brent Van den Abeele af voor deze wedstrijd.

Blessures

Joppe Smits & Ian Van den Branden herstellen nog steeds verder van hun blessures en zijn nog niet beschikbaar voor selectie.

Ticketinfo

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.