Nieuws | 15 februari 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – Esperanza Pelt

Morgen bekampt K. Lyra-Lierse op speeldag 21 van de reguliere competitie het Noord-Limburgse Esperanza Pelt. Speeldag 21 betekent eveneens de start van de derde en laatste periode. Na de mindere resultaten in de tweede periode staan de bordjes dus terug op nul en dient zich tegen het nummer 14 in de stand een uitgelezen kans aan om terug een sterke reeks zoals in periode 1 aan te vangen. De Peltenaars mogen echter niet onderschat worden. Zo verloren ze nog niet na nieuwjaar en zakken ze af naar het Luc de Rijckstadion met een 7 op 9 na o.a. winst tegen Houtvenne en Wellen.

Lyra-Lierse mist al zeker Mathias Nijs. Hij viel dinsdag uit op training met een knieblessure en is wellicht 4 tot 6 weken buiten strijd.

Uit alle andere beschikbare spelers werden de volgende namen geselecteerd: Maes, Sterkens, Wils, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, S. Ibn El Mokadem, Van Goylen, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Jacobs, Peffer.

De aftrap wordt gegeven om 20u00. Alle info over de ticketprijzen aan onze loketten vindt u hier.

 

De wedstrijdbal wordt geschonken door Zandstralend uit Grobbendonk, gespecialiseerd in hout-op-maat-oplossingen, waarvoor onze hartelijke dank!

Zaakvoerder Gunther Mens schonk eerder ook al de houten matchbaltotem aan onze club.

www.zandstralend.be