Nieuws | 8 maart 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – Eendracht Termien

Zaterdagavond ontvangt Lyra-Lierse met Eendracht Termien het nummer 6 uit de rangschikking. Net zoals onze Pallieters pakten de Limburgers een 6 op 6, waardoor Termien zich richting de slotfase van de competitie nog aanmeldt voor een eindrondeplaats. Het verschil bedraagt momenteel nog 5 punten in het algemene klassement, in het voordeel van Lyra-Lierse. Een unieke kans dus voor onze jongens om een nieuwe stap richting eindronde te zetten.

Onze technische staf selecteerde de volgende spelers voor dit duel: Maes, Sterkens, Wils, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, S. Ibn El Mokadem, Flebus, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Jacobs, Peffer.

Na de beloftenwedstrijd van deze avond, zullen nog twee extra spelers geselecteerd worden om de wedstrijdkern te vervolledigen.

Voor Mathias Nijs en Tristan Dermaut komt de wedstrijd tegen Termien net te vroeg. Zij herstellen nog van hun blessures.

Ticketinfo

De aftrap wordt gegeven op zaterdag 9 maart om 20u00. Alle info over de ticketprijzen aan onze loketten vindt u hier.

In de supporterskantine kunnen voor en na deze wedstrijd tickets in voorverkoop gekocht worden voor de derby tegen Racing Mechelen op 24 maart. Tickets voor deze wedstrijd zijn eveneens verkrijgbaar via onze online verkoop.

Eventbrite - K. Lyra-Lierse - K. Racing Club Mechelen

Wedstrijdbal

De wedstrijdbal van dit weekend schenkt onze club dit weekend weg aan Hope for Nathalie, een goed doel waar enkele van onze supporters mee hun schouders onder zetten. De 28-jarige Nathalie uit Duffel lijdt aan een ernstige vorm van de ziekte van Lyme. Door de constante pijn en vermoeidheid is ze al 9 jaar aan haar bed gekluisterd. De behandeling van haar aandoening is mogelijk in Duitsland, kost 30.000 euro en wordt niet terugbetaald. Daarom zamelen familie en vrienden van Nathalie nu via allerhande initatieven geld in om deze behandeling te bekostigen en Nathalie terug een normaal leven te geven.

Op vrijdag 10 mei wordt daarom met de Blacklight Party Garden Of Hope een benefietavond georganiseerd in Club Volmolen in Lier ten voordele van Hope for Nathalie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst