Nieuws | 11 februari 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – City Pirates

Komende zaterdagavond staat de thuiswedstrijd tegen City Pirates op het programma. De wedstrijd start om 20u00 in het Luc De Rijckstadion.

City Pirates deelt momenteel de 10e plaats in het klassement met Sporting Hasselt. 2022 bracht voor de stadspiraten echter nog niet al te veel vreugde. Vorige week gingen ze thuis met 1-3 onderuit tegen Hades. En een week eerder werden de punten gedeeld in Diegem.

Onze Pallieters wonnen vorig weekend de belangrijke topper op het veld van Eendracht Aalst en willen maar al te graag in het kielzog van leider Hoogstraten blijven. Daarvoor moeten in deze streekderby de 3 punten opnieuw thuis gehouden worden.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de thuiswedstrijd tegen City Pirates: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, De Wilde, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Gianni van den Buijs keert terug uit schorsing en tekent dus opnieuw present bij de wedstrijdkern. Voor Vets, Kil, Lambreghts, Weuts en Schaessens blijft het wel uitkijken. Zij staan allen op één gele kaart van een schorsingsdag.

Blessures

Ian Van den Branden is nog out. Ook Brent Van den Abeele is niet wedstrijdfit voor deze partij.

Ticketinfo

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden. Voor supporters blijft voorlopig het CovidSafe Ticket verplicht voor het betreden van het stadion.