Nieuws | 23 september 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – City Pirates

Zaterdagavond is er een nieuwe kans voor K. Lyra-Lierse om de eerste driepunter van het seizoen te behalen. Na een ongelukkig begin van het nieuwe seizoen staan onze Pallieters onderaan het klassement. Een thuiswedstrijd tegen City Pirates lijkt alvast het uitgelezen moment om de negatieve spiraal te breken. Supporters op post in het Luc De Rijckstadion om onze ploeg te steunen! De wedstrijd start om 20u00, vooraf is er ook nog de voorstelling van onze jeugdploegen.

Net zoals vorige week wordt deze wedstrijd gekenmerkt door een weerzien met spelers die bij de tegenpartij gediend hebben. Zo vinden we bij de Piraten o.a. onze ex-spelers Ilias Cloetens, Seraaj Ibn El Mokadem en Jolan Truyzelaere terug in de spelerskern. Ook Brent Van den Abeele, die deze zomer het Luc De Rijckstadion nog inruilde voor het Jef Mermansstadion, behoort op papier nog tot de kern van City Pirates. Hij besliste echter ondertussen om zijn voetbalcarrière te beëindigen.

Selectie

Sterkens, Hufkens, Morreel, Balbi, Lambreghts, Weuts, De Wilde, Volant, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Blessures

Aanwinst Mathias Schils was de vorige weken twijfelachtig door een aanhoudende lichte blessure. Ook voor deze partij geraakt hij niet speelklaar. Jason Van Achteren en Iben Julien blijven geblesseerd aan de kant.

Ticket info

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten, voor aanvang van de wedstrijd. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Wedstrijdpartner