Nieuws | 13 december 2019

Selectie K. Lyra-Lierse – Bilzerse-Waltwilder VV

Zaterdagavond speelt de Koninklijke Lyra-Lierse haar laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2019, en komt met Bilzerse-Waltwilder de tegenstander van de openingsspeeldag op bezoek.

De Limburgers bewezen toen een taaie brok te kunnen zijn en hielden op 1 september, dankzij een 3-1, de drie punten thuis. Een vliegende start die voor de Bilzenaren echter geen vervolg kende. Want de rest van de heenronde verliep in mineur. Enkel thuis werd er nog gewonnen van Zwarte Leeuw en hekkensluiter VK Linden, en kon er nog twee keer een gelijkspel behaald worden tegen Sint-Lenaarts & Witgoor. Midden oktober zorgde het gebrek aan punten ook voor een trainerswissel: Koen Van Helden volgde Pino Canale op, maar ook die ingreep bracht tot op heden nog niet veel verandering in de Bilzerse resultaten.

Het is dus aan de mannen van Patrick Van Houdt om de uitschuiver van speeldag 1 recht te zetten, en ook de ongeslagen reeks van 14 wedstrijden te verlengen. Hiervoor kan er helaas niet gerekend worden op Gianni Van Den Buijs en Lars Van Den Brande. Zij pakten in het duel met KFC Turnhout hun 3e gele kaart en moeten de wedstrijd vanuit de tribunes volgen. Verder is enkel Van den Abeele nog geblesseerd.

Dit geeft de volgende wedstrijdselectie voor het duel met Bilzerse-Waltwilder:

Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, Jacobs, Peffer, Yassir Ibn El Mokadem, Seraaj Ibn El Mokadem.

Tickets zijn verkrijgbaar aan onze loketten vanaf 18u30. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.