Nieuws | 4 maart 2022

Selectie K. Lyra-Lierse – Belisia SV

Een topaffiche op zaterdagavond. Dat is waar we momenteel reikhalzend naar uitkijken. Onze jongens staan knap tweede in het klassement en ontvangen morgen eerste achtervolger Belisia SV in het Luc De Rijckstadion. De aftrap wordt zoals gebruikelijk gegeven om 20u00.

Belisia staat dus op de derde plek in de rangschikking, met zeven punten achterstand op onze Pallieters. En met nog slechts negen wedstrijden te spelen komen we steeds dichter bij de ontknoping van deze jaargang. De Bilzenaren willen graag de eindronde halen, waardoor puntenwinst op de Doelvelden hen alweer een stapje dichter bij hun doel zou brengen.

De ploeg van trainer Luc Nillis bleef de voorbije drie wedstrijden echter telkens steken op een gelijkspel, waardoor het kloofje met de Limburgers verder uitgediept werd. Onze Pallieters kunnen verdergaan op het positieve elan dat vorig weekend werd ingezet, na de 3-1 overwinning in eigen huis tegen Sporting Hasselt.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de topper tegen Belisia SV: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Smits, Nys, Van den Schoor, Schaessens, Struyf, Adesanya, De Meutter & Peffer.

Seppe Kil is niet van de partij. Hij liep in de confrontatie met Sporting Hasselt tegen een derde gele kaart aan en moet geschorst op de tribune plaatsnemen. Opvallend zijn de youngsters Jarno Van den Schoor en Senne De Meutter die tot de wedstrijdselectie behoren.

Blessures

Ian Van den Branden, Brent Van den Abeele & Cyronn De Wilde blijven voorlopig niet beschikbaar wegens blessures.

Ticket info

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.