Nieuws | 11 maart 2022

Selectie K. Diegem Sport – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag staat er een verplaatsing richting het Brusselse op het programma. Onze Pallieters nemen het op tegen K. Diegem Sport in het Gemeentelijk Sportstadion te Diegem. De wedstrijd start om 15u00.

Diegem Sport staat op de negende plek in het klassement en won haar voorbije twee wedstrijden. K. Lyra-Lierse trok tijdens de eerste confrontatie van dit seizoen wel aan het langste eind. De eindstand was toen 3-1. Voor onze Pallieters wordt het zaak zich te herpakken na de zure nederlaag van vorig weekend. De massale steun van onze supporters zal hen daarbij alvast helpen!

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de uitwedstrijd in Diegem: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Van den Schoor, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Seppe Kil sluit na zijn schorsingsdag opnieuw aan bij de wedstrijdkern. Ook Jarno Van den Schoor, op vrijdag bij de beloften nog goed voor 3 doelpunten, zit opnieuw bij de selectie.

Blessures

Brent Van den Abeele trainde deze week voor het eerst opnieuw terug met de groep. Een wedstrijdselectie komt voor hem echter nog te vroeg. Cyronn De Wilde en Gaetan Lambreghts blijven voorlopig buiten strijd. Ook Ian Van den Branden is nog out.

Ticket & away day info

Alle info voor meereizende supporters kan je hier nalezen.