Nieuws | 22 februari 2022

Selectie & info R. Cappellen FC – K. Lyra-Lierse

Woensdagavond staat de volgende wedstrijd reeds op het programma. K. Lyra-Lierse trekt dan naar Noord-Antwerpen voor de uitwedstrijd op het veld van R. Cappellen FC. De aftrap in het Jos Van Wellen Stadion wordt gegeven om 20u30.

Deze wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op de laatste speeldag voor de winterstop. Maar wegens een aantal coronabesmettingen in onze A-kern werd de wedstrijd opgeschoven naar aanstaande woensdag.

Cappellen zit in een goede flow en behaalde drie overwinningen op rij. Meer nog, de Noord-Antwerpse club won maar liefst zeven van haar laatste acht competitiewedstrijden. In het klassement is Royal Cappellen zo opgeklommen tot de 5de plaats. Aan het roer sinds midden november en mede-architect van het rood-gele succes van de laatste weken: onze ex-trainer Tom Schipper. Een blij weerzien, maar ook opletten geblazen dus voor K. Lyra-Lierse.

Afgelopen weekend namen onze jongens al wat verder afstand van eerste achtervolgers Belisia & Eendracht Aalst. Die afstand kunnen onze Pallieters nu verder uitdiepen. Leider Hoogstraten speelt overigens woensdagavond ook nog een inhaalwedstrijd tegen Olympia Wijgmaal. De afstand tussen de nummers één en twee bedraagt op dit moment zeven punten.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor deze inhaalwedstrijd: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya & Peffer.

Jaric Schaessens maakt opnieuw zijn opwachting bij de selectie na de schorsingsdag die hij uitzat tegen Tongeren.

Blessures

Cyronn De Wilde, tegen Tongeren nog in de basis, moet geblesseerd van aan de zijlijn toekijken. Hij werd zaterdagavond in Limburg gewisseld na een nieuwe blessure. Verder zijn ook Ian Van den Branden en Brent Van den Abeele nog afwezig.

Ticket & away day info

Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar aan de loketten. Voor deze midweek wedstrijd worden er door onze supportersclubs geen bussen ingelegd. Supporters uit Lier kunnen gewoon met eigen vervoer afzakken naar Kapellen.