Nieuws | 10 december 2021

Selectie & info Londerzeel SK – K. Lyra-Lierse

Dit weekend zijn we al toe aan de laatste speeldag van de heenronde. Onze Pallieters bekampten dus al elke ploeg uit onze reeks, behalve de tegenstander van dit weekend: Londerzeel SK.

Blauw-rood werd door sommigen als outsider voor een top 3-plaats getipt bij het begin van het seizoen. Een voorspelling die niet ver van de huidige werkelijkheid zit. De Londerzelenaars draaien al een heel seizoen mee bovenin en waren lang op plaats 3 te vinden. Door de opmars van Eendracht Aalst en Bocholt, en een klein dipje (mede door de afwezigheid van prijsschutter Van Kruijssen), vielen de Vlaams-Brabanders enkele plaatsen terug. 1 op 9 na confrontaties met Tongeren, Bilzen & Diegem is het Londerzeelse rapport van de voorbije drie speeldagen.

Lyra-Lierse zakt als leider vol vertrouwen af naar Londerzeel. Vorige week werd op eigen veld met het kleinste verschil de topper tegen Hoogstraten winnend afgesloten. En mits winst mogen onze jongens zich herfstkampioen noemen. En met slechts 2 tegendoelpunten op verplaatsing in de volledige heenronde, zal ook deze keer Mats Sterkens koste wat kost zijn netten schoon willen houden.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor deze wedstrijd: Sterkens, Maes, Julien, Lambreghts, Weuts, van den Buijs, Van Gorp, De Wilde, Vets, Van Goylen, Kil, Van den Schoor, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Veel jong geweld dus, met de aanwezigheid van U21-spelers Julien, Van Gorp, Van Goylen, Van den Schoor & Struyf in de selectie.

Blessures & schorsingen

Joppe Smits & Ian Van den Branden vertoeven al een tijdje in de ziekenboeg, en dat is ook deze week niet anders. Verder had Brent Van den Abeele deze week opnieuw last van zijn oude blessure, waardoor hij voor deze wedstrijd niet beschikbaar is.

Kapitein Elio Balbi moet dan weer genoodzaakt van aan de zijlijn toekijken. Hij is geelgeschorst.

Ticket & away day info

Er is de mogelijkheid om zowel met de bus als met eigen vervoer naar Londerzeel af te zakken. Alle info voor meereizende supporters vind je hier.