Nieuws | 19 november 2021

Selectie & info K. Lyra-Lierse – SK Pepingen-Halle

Zaterdagavond staat er na twee wedstrijden op verplaatsing nog eens een thuismatch op het programma. K. Lyra-Lierse ontvangt dan S.K. Pepingen-Halle. Zoals gebruikelijk start de wedstrijd in het Luc De Rijckstadion om 20u00.

Pepingen-Halle staat op dit moment 13e in de rangschikking en voerde al heel vroeg in het seizoen (na amper twee wedstrijden, n.v.d.r) een trainerswissel door. Ondanks een zeven op negen de voorbije weken, met onder andere 0-3 winst op het veld van Diegem Sport, blijft het opletten voor de mannen uit het Pajottenland. Ze staan slechts twee punten boven de laatste in de stand KFC Houtvenne en zijn dus naarstig op zoek naar punten om uit de degradatiezone te raken.

Aan Lierse zijde is het dan weer uitkijken naar het antwoord van onze jongens, na de eerste verliesmatch van het seizoen, vorige week in extremis in Bocholt. Een driepunter in eigen huis moet de druk op leider Hoogstraten hoog houden, zeker met twee mooie affiches tegen Berchem Sport en … Hoogstraten in het vooruitzicht.

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd tegen Pepingen-Halle: Maes, Sterkens, Julien, Balbi, Van den Abeele, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Lambreghts, Van den Schoor, Nys, Verbist, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Thomas Verbist sluit dus opnieuw aan bij de kern na een lange periode van blessures. Ook Jarno Van den Schoor maakt zijn wederoptreden. Kristof Maes maakt eveneens deel uit van de selectie, na enkele weken individuele training.

Blessures & schorsingen

Er kan zaterdagavond niet gerekend worden op Seppe Kil. Hij pakte vorige week in Bocholt zijn derde gele kaart van het seizoen en moet vanaf de zijlijn toekijken.

Verder blijven Cyronn De Wilde, Joppe Smits & Ian Van den Branden nog niet inzetbaar voor deze wedstrijd.

Ticketinfo

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar op matchdag aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.