Nieuws | 14 februari 2020

Selectie & info K. Lyra-Lierse – KFC Witgoor Sport

Zaterdagavond staat er opnieuw een sfeervol treffen op het programma in het Luc De Rijckstadion. Lyra-Lierse ontvangt dan provinciegenoot KFC Witgoor Sport. De Kempenaars promoveerden vorig seizoen uit eerste provinciale en voeren een verbeten strijd onderaan het klassement om ook volgend seizoen in de nationale voetbalreeksen te kunnen blijven aantreden. Momenteel bekleden ze een veilige 12e plaats, maar in Witgoor ontbreekt het niet aan ambitie om een verlengd verblijf in 3e amateur zo vroeg mogelijk te verzekeren. Dat blijkt alvast uit hun reeks van 5 ongeslagen wedstrijden, waarin de groen-gelen onder meer thuis won van Sint-Lenaarts en een punt pakte in Tongeren. Witgoor Sport kondigt zich, ondanks een 12e plaats in het klassement, dus niet aan als een hapklare brok.

Onze Pallieters mogen ondertussen ook terugblikken op een knappe reeks van ongeslagen wedstrijden. Na de driepunter in Pelt vorige week staat de teller op 20 en kon er daarbovenop nog eens geprofiteerd worden van puntenverlies van eerste achtervolger City Pirates. Een ideale uitgangspositie om de laatste rechte lijn van de competitie in te zetten, hopelijk ook nu zaterdag weer met de massale steun van onze trouwe supporters!

Selectie

Patrick Van Houdt kan niet rekenen op de geblesseerden Mo Messoudi en Brent Van Den Abeele (langdurig out). Ook Gaetan Lambreghts moet een week toekijken op de strafbank na zijn derde gele kaart vorige week in Pelt.

Uit de beschikbare spelers werd de volgende selectie samengesteld: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Adesanya, Weuts, Van Den Buijs, Nijs, Van den Brande, Jacobs, Peffer, Y. Ibn El Mokadem, S. Ibn El Mokadem.

Ticketinfo

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten voor de wedstrijd. Onze loketten openen vanaf 18u30.

Alle ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Info voor bezoekende supporters

Voor deze wedstrijd wordt er gewerkt met gescheiden ingangen & vakken. Supporters van Witgoor dienen gebruik te maken van de ingang in de Lijsterstraat. Ook kunnen bezoekende supporters parkeren in de Lijsterstraat en de straat Doelvelden (langs de spoorweg), aan de zijkant van de weg.

De bezoekende supporters kunnen gebruik maken van de onoverdekte staanplaatsen achter doel en de helft van de overdekte staanplaatsen op de Wezenberg (staantribune lange zijde). Tickets voor deze bezoekersvakken kosten €10.

Wedstrijdsponsor

Onze wedstrijdsponsor voor deze partij is Van Dessel Insurance Brokers, onafhankelijk verzekeringspartner voor KMO’s, grote ondernemingen, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren met hoofdzetel in Berlaar, vlakbij het Luc De Rijckstadion. Onze hartelijke dank hiervoor!