Nieuws | 7 december 2019

Selectie & info K. Lyra-Lierse – KFC Turnhout

Zondagmiddag om 14u30 staat de streekderby K. Lyra-Lierse – KFC Turnhout op het programma, tevens de laatste speeldag van de heenronde. De Binken staan momenteel op plaats 8 geparkeerd. Nochtans verloren ze slechts 1 maal dit seizoen (uit bij Heur-Tongeren). Van hun 14 wedstrijden eindigden er al 10 op een gelijkspel.

De vele draws resulteerden in het ontslag van trainer Milkon Hayk, en sindsdien lijken de Kempenaars de ploeg terug beter op de rails te hebben. Uit de laatste 3 speeldagen puurden ze een solide 7 op 9, waardoor ze als degradant uit de 2de amateurklasse terug naar boven kunnen kijken en proberen aansluiting te vinden met de plaatsen die aan het einde van het seizoen recht kunnen geven op de eindronde.

Lyra-Lierse kan als leider dan weer terugblikken op een zeer geslaagde heenronde tot nu toe. Met eveneens een 7 op 9 op het rapport, willen onze jongens het jaar in stijl afsluiten. Daarbij horen ook de nodige punten in de laatste twee thuiswedstrijden voor nieuwjaar. Op eigen veld slikte Lyra-Lierse voorlopig slechts 3 tegendoelpunten en werd er nog niet verloren. Een reputatie die onze ploeg in ere wil houden in dit streekduel.

Selectie

Positieve selectieproblemen alweer voor onze trainer Patrick Van Houdt en zijn technische staf. Met uitzondering van Brent Van den Abeele is iedereen fit. Messoudi & Jacobs zijn opnieuw beschikbaar na hun blessures en ook geschorsten zijn er niet voor Lyra-Lierse op deze speeldag.

De 16 namen in de selectie: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nys, Van Den Buijs, Van den Brande, Jacobs en Peffer.

Ticketinfo

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten voor de wedstrijd. Onze loketten openen vanaf 13u00.

Alle ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Info voor bezoekende supporters

Voor deze wedstrijd wordt er gewerkt met gescheiden ingangen. Supporters van KFC Turnhout dienen gebruik te maken van de ingang in de Lijsterstraat. Ook kunnen bezoekende supporters parkeren in de Lijsterstraat en de straat Doelvelden (langs de spoorweg), aan de zijkant van de weg.

De bezoekende supporters kunnen gebruik maken van de onoverdekte staanplaatsen achter doel en de helft van de overdekte staanplaatsen op de Wezenberg. Tickets voor deze bezoekersvakken kosten €10.