Nieuws | 12 september 2020

Selectie & info K. Lyra-Lierse – K. Berchem Sport

Morgennamiddag staat er eindelijk nog eens een zondagse pot bekervoetbal uit de oude doos op het menu. Onze Koninklijke Lyra-Lierse ontvangt dan stamnummer 28, Koninklijk Berchem Sport in de derde ronde van de Beker van België oftewel de Croky Cup. De eerste van 3 ontmoetingen tussen beide clubs dit seizoen, want na de titel en promotie van onze club naar de 2e afdeling bekampen we in deze bekerwedstrijd niet enkel een streek-, maar ook een reeksgenoot.

Voor deze bekerderby selecteerde trainer Bart De Roover de volgende 15 namen: Maes, Sterkens, Balbi, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Ibn El Mokadem, Weuts, Swaegers, Nys, Van Den Buijs, Van den Brande & Peffer.

Voorlopig kan er geen beroep gedaan worden op Van Den Abeele, Vastavel, Verbist & Gwen Jacobs. Zij kampen allen nog met blessures.

Laatste tickets in voorverkoop voor supporters van K. Lyra-Lierse

De zitplaatsen zijn op enkele stoeltjes na volledig uitverkocht. Er zijn nog wel enkele laatste staanplaatsen beschikbaar in voorverkoop via onze ticketpagina.

Koop je tickets op voorhand om zeker te zijn van jouw plaats. Uitverkocht = uitverkocht.

Coronamaatregelen

  • Elke tickethouder dient individueel geregistreerd te worden. Meerdere tickets op dezelfde naam worden niet geaccepteerd.
  • Het dragen van een mondmasker in het stadion is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar.
  • Hou rekening met social distancing (1,5m) wanneer je jouw plaats op de tribune uitkiest, alsook wanneer je de tribune betreedt en verlaat.
  • In het stadion mag er enkel zittend geconsumeerd & gerookt worden in de aangewezen horecazones.
  • Supporters dienen de horecazone te gebruiken die voor hen bestemd is op basis van hun aangekochte ticket. Thuissupporters = onze fanzone aan Zuster Agnes en de hoofdkantine achter de tribune, uitsupporters = de horecazone ter hoogte van het uitvak en het kleine deel van de hoofdkantine.

Abonnementen af te halen in de fanshop

Ook zondag kan je voor en na de wedstrijd jouw abonnement afhalen aan het drankoplaadpunt aan onze fanshop. Heb je nog geen abonnement besteld? Dan kan je dit morgen voor en na de wedstrijd aanschaffen in onze fanshop, of nog steeds online bestellen.