Nieuws | 9 september 2022

Selectie & info K. Diegem Sport – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag trekt K. Lyra-Lierse richting het Brusselse voor de uitwedstrijd op het veld van K. Diegem Sport. De wedstrijd start om 15u00 in het Gemeentelijk Sportstadion te Diegem.

Net zoals Lyra-Lierse miste Diegem Sport haar competitiestart. Op het veld van R. Cappellen FC gingen ze onderuit met 3-1. Beide ploegen zullen er dus op gebrand zijn om deze keer wel de drie punten te veroveren.

Selectie

Voor deze eerste uitwedstrijd selecteerde Bart De Roover de volgende spelers: Sterkens, Hufkens, Morreel, Balbi, Lambreghts, Weuts, De Wilde, Volant, Vets, Van Goylen, Kil, Smits, Schils, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Blessures

Jason Van Achteren is nog steeds geblesseerd. Hij is voorlopig de enige afwezige in onze kern. Iben Julien pikte na zijn lange afwezigheid door een meniscusblessure opnieuw terug aan bij de groep.

Ticket & away day info

Supporters uit Lier kunnen zowel afzakken met eigen vervoer, als plaatsnemen op de bus van supportersclub Lier Gere Bij (Jeroen Van den Eynde: 0474 36 47 80), met vertrek vanuit café Bananas in Lier om 13u30.

Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen aan de loketten.