Nieuws | 26 november 2021

Selectie & info K. Berchem Sport – K. Lyra-Lierse

Zaterdagavond trekt onze ploeg naar het Ludo Coeckstadion, waar de derby tegen K. Berchem Sport op het programma staat. Meteen ook de kortste verplaatsing van het seizoen. De aftrap wordt gegeven om 20u00.

De Leeuwen van Het Rooi kennen een moeilijk seizoen en staan in het klassement op de gedeelde voorlaatste plaats. De twee driepunters die Berchem dit seizoen verzamelde, werden echter wel in eigen huis behaald tegen Cappellen en Diegem. Vorige week moest geel-zwart dan weer het onderspit delven, uit bij Hades.

Onze Pallieters profiteerden vorig weekend dan weer van het puntenverlies van Hoogstraten en staan opnieuw mee aan de leiding. Volgend weekend zakt Hoogstraten af naar het Luc De Rijckstadion en dus willen onze jongens die wedstrijd minstens als (co)leider aanvatten. Daarvoor is winst in deze derby de enige garantie!

Selectie

T1 Bart De Roover selecteerde volgende spelers voor de derby in op Het Rooi: Sterkens, De Herdt, Julien, Balbi, Van den Abeele, Weuts, van den Buijs, Vets, Van Goylen, Kil, Lambreghts, Nys, Schaessens, Struyf, Adesanya, Peffer.

Blessures

Cyronn De Wilde sloot ondertussen opnieuw aan bij de groep, maar geraakt nog niet speelklaar voor deze wedstrijd. Kristof Maes trainde deze week individueel. Daarnaast blijven Joppe Smits & Ian Van den Branden nog verder werken aan hun herstel.

Ticket & away day info

Er is de mogelijkheid om zowel met de bus, de trein als eigen vervoer naar Berchem af te zakken. Alle info voor meereizende supporters vind je hier.

Onze club voorziet ook een gratis vat voor Lyra-Liersesupporters in café Bananas in de Eikelstraat in Lier.