Nieuws | 23 april 2022

Selectie Hoogstraten VV – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag staat er met kampioen Hoogstraten nog een stevige klepper op het menu. Met nog twee speeldagen te gaan is het voor onze Pallieters zaak zich optimaal voor te bereiden op de eindronde voor promotie naar 1ste Nationale.

Lange tijd leken Hoogstraten en Lyra-Lierse aan elkaar gewaagd, maar sinds de winterstop lieten onze jongens onderweg te veel punten liggen, terwijl Hoogstraten bijna foutloos door de competitie bleef denderen. Een rechtstreeks duel om de titel zit er dus niet meer in, maar met het oog op de eindronde zou een goede prestatie op het veld van de kampioen alvast een opsteker zijn.

De wedstrijd start om 15u00 in de Katelijnestraat te Hoogstraten.

Selectie

T1 Bart De Roover maakte volgende selectie voor de wedstrijd in Hoogstraten: Sterkens, Heylen, Julien, Balbi, Lambreghts, van den Buijs, Hendrickx, Vets, Kil, Schaessens, Nys, Smits, Verbist, Struyf, Adesanya & Peffer.

Koen Weuts komt opnieuw bij de selectie na zijn schorsingsdag. Verder blijven ook youngsters Heylen & Hendrickx van de partij, ter vervanging van de vele geblesseerden.

Blessures

Iben Julien is dus de enige ontbrekende naam in vergelijking met de kern die het opnam tegen Wijgmaal. Hij viel vorige week uit met een meniscusblessure en zal nog enige tijd out zijn. De Wilde (hamstrings), Van Den Abeele (spierscheur), Van Goylen (overbelasting) en Maes (enkelblessure) zijn eveneens nog steeds niet beschikbaar.

Ticket & away day info

De verplaatsing naar Hoogstraten kan je zowel met de bus van één van onze supportersclubs, als met de eigen wagen maken. Tickets voor het bezoekersvak zijn ter plaatste verkrijgbaar. Alle info voor supporters omtrent deze uitwedstrijd vind je hier.