Nieuws | 11 mei 2019

Selectie halve finale eindronde K. Lyra-Lierse – KAC Betekom

Morgen ontvangt K. Lyra-Lierse op eigen veld reeksgenoot KAC Betekom voor de halve finale van de eindronde in de 3e klasse amateurs. De winnaar van dit duel speelt volgende week de finale voor promotie naar 2e amateur.

Betekom mag gerust de ploeg in vorm genoemd worden. De Vlaams-Brabanders sloten de competitie af met een sterke 12 op 15, onder andere door op de laatste speeldag op het veld van kampioen Tienen te winnen met 1-3. Ook in de competitie tegen Lyra-Lierse bewees Betekom twee maal een stugge tegenstander te zijn. Op de eerste speeldag werd in de Begijnendijkse deelgemeente in extremis met 3-4 gewonnen na een ware doelpuntenkermis. Ook in de terugronde eindigde deze confrontatie in een spektakelstuk: 3-3 werd het toen in het Luc De Rijckstadion. In beide partijen kwam Lyra-Lierse steeds op een 2-0 voorsprong. Iets wat door de Betekomnaars evenzeer in allebei de wedstrijden werd omgebogen naar een 3-2 voorsprong in hun voordeel. Genoeg redenen dus voor Tom Schipper om onze jongens op scherp te zetten voor deze halve finale.

Selectie

Voor deze halve finale selecteerde coach Tom Schipper voorlopig de volgende 17 namen: Maes, Sterkens, Wils, Cloetens, Van Parys, Balbi, S. Ibn El Mokadem, Y. Ibn El Mokadem, Flebus, Dermaut, Lambreghts, Van Den Abeele, Cools, Nys, Dillien, Jacobs, Peffer.

Tickets

Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar aan onze loketten. Klik hier voor een overzicht van onze ticketprijzen.

Abonnementen voor de reguliere competitie zijn niet geldig voor eindrondewedstrijden.

Wedstrijdsponsor

Onze wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd is Museum Real Estate Development, waarvoor onze hartelijke dank!