Nieuws | 7 februari 2020

Selectie Esperanza Pelt – K. Lyra-Lierse

Zaterdagavond maakt Lyra-Lierse de verplaatsing naar Esperanza Pelt, het nummer 6 in de rangschikking. De Noord-Limburgers draaiden in het begin van de competitie vlot mee in de middenmoot, maar kenden een woelig begin van de tweede periode, inclusief enkele trainerswissels. Sinds de komst van de huidige coach Mathieu Mertens lijkt er in Pelt echter orde op zaken gesteld, waardoor deze verplaatsing zich niet aankondigt als een hapklare opdracht. Sinds het begin van de terugronde pakten de Peltenaren immers 12 op 15 en heeft het met Serhat Koç (16 doelpunten) momenteel ook de topschutter van de reeks in de rangen. Onze Pallieters zijn dus gewaarschuwd voor een verraderlijke trip naar het noorden.

Lyra-Lierse moet voor deze wedstrijd Brent Van den Abeele en Mo Messoudi missen door blessures. Patrick Van Houdt kan, in de jacht op een tweede 12 op 12 dit seizoen, verder rekenen op alle andere spelers. Zo keert Mathias Nijs terug uit schorsing en ook Ilias Cloetens is terug beschikbaar.

De selectie: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Van Den Buijs, Nijs, Van den Brande, Jacobs en Peffer.

Alle info voor supporters die mee de verplaatsing maken naar Pelt kan je hier terugvinden.