Nieuws | 13 november 2021

Selectie Bocholt VV – K. Lyra-Lierse

Zondagmiddag trekt onze ploeg als kersvers periodekampioen naar Bocholt. In het Damburgstadion nemen we het op tegen de gedeelde nummer 4 in het klassement.

Na een moeizaam seizoensbegin pakte Bocholt de voorbije weken negen op negen, waardoor ze flink konden opschuiven in de rangschikking. K. Lyra-Lierse treft dus een ploeg in vorm en op papier misschien wel één van de ploegen uit onze competitie met de meeste ervaring op een hoger niveau. Bocholt beschikt namelijk over een kern die sterk gestoffeerd is met ex-profs. Bovendien slikte de Bocholtse defensie in de laatste drie partijen geen enkel doelpunt meer.

Al kan bijna hetzelfde gezegd worden van onze Mats Sterkens, die de laatste weken sterk staat te keepen in de plaats van de geblesseerde Kristof Maes. Mats moest zich in de laatste 5 wedstrijden slechts 1 keer omdraaien. Op papier belooft de verplaatsing naar Bocholt dus een topaffiche te worden, tussen twee ploegen die de hogere regionen van 2B (en op termijn daarboven) ambiëren. De aftrap wordt gegeven om 15u.

Selectie

Geen wijzigingen in de selectie versus de verplaatsing van vorige week naar Hades. T1 Bart De Roover selecteert dus de volgende spelers om in Bocholt onze eerste plaats in het klassement te verdedigen: Sterkens, De Herdt, Julien, Balbi, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Van den Abeele, Weuts, Nys, van den Buijs, Schaessens, Peffer.

Blessures

Ook in de ziekenboeg blijft alles voorlopig status quo. Cyronn De Wilde, Kristof Maes, Joppe Smits & Ian Van den Branden zijn nog onbeschikbaar. Zowel Cyronn De Wilde als Kristof Maes werkten de voorbije week al wel individuele trainingen af.

Ticket & away day info

Alle info voor onze supporters die mee de verplaatsing naar Bocholt maken, kan je hier terugvinden.