Nieuws | 3 januari 2020

Selectie & away day info Houtvenne

2020 begint voor onze Pallieters meteen met een korte, maar te duchten verplaatsing naar Houtvenne. De mannen van Geert Van Dessel zijn net zoals vorig jaar aan een prima seizoen bezig en wisten 2019 af te sluiten op plaats 5 in de rangschikking. Met slechts 3 nederlagen in de heenronde en een 7 op 9 voor de jaarwisseling, is de club met heel wat voormalig K. Lierse SK-jeugdspelers in haar rangen dus opnieuw in de running voor een plaats in de eindronde.

Selectie

Onze trainer Patrick Van Houdt kan rekenen op een volledig fitte kern. Brent Van den Abeele is hersteld van zijn langdurige blessure en maakte afgelopen zondag in de oefenwedstrijd tegen Heikant opnieuw zijn eerste speelminuten. Voorlopig maakt hij nog geen deel uit van de wedstrijdselectie en speelt hij nu zaterdag nog met de beloften om terug wedstrijdritme op te doen. Ook de broers Yassir en Seraaj Ibn El Mokadem spelen mee met de beloften.

De 16 namen die deel uitmaken van de selectie: Maes, Sterkens, Cloetens, Van Parys, Balbi, Dillien, Van Goylen, Messoudi, Adesanya, Lambreghts, Weuts, Nijs, Van Den Buijs, Van Den Brande, Jacobs, Peffer.

Info voor supporters

De wedstrijd wordt afgetrapt om 19u30 in de Harmoniestraat, 2230 Ramsel.

Algemene inkom bedraagt €10.

Er zal niet gewerkt worden met gescheiden ingangen en ook de kantine is voor supporters van beide clubs toegankelijk.

Pré-match drink

Supporters van Lyra-Lierse die deze korte verplaatsing maken, kunnen voor de wedstrijd (vanaf 17u00) terecht in Café De Welkom in Heultje. Onze supportersclub Oldskool 1906 organiseert daar een pré-match drink.

Hoe af te zakken naar Houtvenne?

Door de korte verplaatsing legt enkel SC Lier Gere Bij een bus in naar Houtvenne, met vertrek om 16u00 in Café Bananas (contacteer Jeroen Van den Eynde op 0474 36 47 80) en stops in Bevel en Herenthout. Deze supportersbus zal ook een tussenstop maken aan Café De Welkom voor de wedstrijd.

Supporters die niet opteren voor een korte busreis, kunnen uiteraard met eigen vervoer naar Houtvenne afzakken.