Nieuws | 9 juli 2020

Registreer je en woon dinsdagavond de eerste training live bij

Dinsdagavond, 14 juli, begint het seizoen echt voor onze A-kern. Dan staat om 19u00 de eerste training, onder onze nieuwe T1 Bart De Roover, op het programma. Ook onze supporters zijn vanzelfsprekend welkom op ons oefencomplex in Vremde, om onder andere kennis te maken met nieuwe gezichten Seppe Kil, Gianni Vets en Bob Swaegers.

Omwille van de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn we verplicht om een registratie in te voeren en mogen we slechts 200 personen toelaten, in een daartoe voorziene supporterszone. 

Daarom vragen we jullie om jezelf te registreren, net zoals bij de oefenwedstrijd tegen KFC Putte. Dat kan online via onze ticketpagina.

De toegang is uiteraard gratis. Breng wel je gratis ticket mobiel of afgedrukt mee naar Vremde.

Verder zullen er op de parking van het oefencomplex stewards staan om je een parkeerplek toe te wijzen. Nadien is er een controlepunt voorzien waar je je naam en GSM-nummer dient te noteren. De kantine blijft voor supporters gesloten maar er wordt wel drankgelegenheid in openlucht voorzien. Er is daar ook de mogelijkheid om je handen te ontsmetten.

Tot slot hopen we dat iedereen zich blijft houden aan alle nog steeds geldende maatregelen zoals social distancing en het eventueel gebruik van een mondmasker. Ook mondmaskers zijn nog steeds te koop in onze online fanshop.