Nieuws | 2 april 2020

Patrick Van Houdt volgend seizoen niet langer hoofdcoach van Lyra-Lierse

Volgend seizoen zal Patrick Van Houdt geen hoofdcoach meer zijn van K. Lyra-Lierse. Onze sportieve cel besliste vandaag om het contract van één jaar met Patrick, dat eind dit seizoen afliep, niet te verlengen. Op deze manier kan ook Patrick tijdig uitkijken naar nieuwe opportuniteiten voor volgend seizoen.

Lyra-Lierse wil Patrick uiteraard wel van harte bedanken voor het knappe geleverde werk van het voorbije seizoen, dat helaas een te snel einde kreeg wegens de vroegtijdige stopzetting van de competitie. Tijdens het seizoen 2019-2020 haalde Patrick niet enkel de titel en promotie naar Lier, maar mochten we met 20 ongeslagen wedstrijden op een rij ook een mooi nieuw record noteren in de Lierse voetbalgeschiedenisboeken. Ook behaalde Lyra-Lierse onder Patrick Van Houdt de eerste twee periodetitels van dit seizoen.

“Ik ben de club zeer dankbaar dat ik na een sabatjaar terug van het trainerschap heb kunnen proeven, en dan nog bij deze mooie club als Lyra-Lierse. Daarnaast ben ik natuurlijk ook blij dat ik de verwachtingen heb kunnen inlossen, want deze club snakte naar een promotie. Daar hebben we enorm hard voor gewerkt. Ik heb zelf ook elke wedstrijd 100% alles gegeven en ik ben dan ook trots dat ik deze club mee naar 2e amateur heb kunnen brengen. Ik heb hier een jaar lang steeds goed met iedereen kunnen samenwerken en ik vertrek dus zeker niet met een slecht gevoel. Ik wil dan ook iedereen graag bedanken met wie ik afgelopen jaar heb kunnen samenwerken in deze club.”

K. Lyra-Lierse wenst Patrick nog enorm veel succes toe in zijn verdere carrière, en we zullen hem op onze club uiteraard steeds met open armen blijven ontvangen.